rebeccaaosterberg.blogg.se

Fullspäckad helg

Publicerad 2015-02-28 22:51:43 i Allmänt,

Igår(lördag) åkte jag och Signe på fest! Nejdå men Linda och Jesper bjöd på 3 rätters och så kom de lite folk och drack också men det vat liksom lugnt, lugna människor och lugn med musik och ljud och sånt. Hur som helst så var det jätte trevligt att komm ut och träffa lite folk. 
Linda och Jesper är jätte gulliga och trevliga båda två och så var min favorit Veronica där också.. Jätte bra lördag iallafall, pricken över i:ET var maten dom bjöd på mumms säger jag bara.. 
 
Idag har har vi inte gjort speciellt mycket faktiskt åkte ner till grythyttan för att träffa farmor en sväng, vi åkte till fiket och fikade dit kom även syrran, länge sen vi träffade förutom en promenad som vi tog igår känns konstigt på något sätt då vi annars typ träffas nästan daglogen och nu var de en 1 hem vecka sen. Vi åkte sen hem och kollade på tv orange is the new black så klart, bästa som finns!! 
Mamma och pappa kom ner och så gjorde vi en hemlig grej som kanske kommer fram tidsnog, vi lagade lite mat, käkade sen kom Carro, Fredrik och lille Elvis ( som i och för sig inte är så liten längre) på besök. 
 
En bild på prinsessan såkklart. denna lilla tös är det bästa som hänt oss, de vi är mest stolt över, det som får en att vilka kliva upp vissa dagar.. Ja  älskade lilla<33
 
Min älskling och roffe mös lite såhär på kvällskvisten 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela