rebeccaaosterberg.blogg.se

Min släng av adhd

Publicerad 2016-01-15 13:50:15 i Allmänt,

Jag vet att jag har adhd, har inga papper på de men jag vet de ändå. Jag känner de och ibland märks de väldigt tydligt. Som till exempel när de kommer till impulsivitet och rastlöshet.. Jag hatar vårat hus fast jag älskar de, men det går inte att möblera om i de. Rummen är konstigt gjorta så de går inte. Jag kan inte leva i samma mönster varje dag, jag behöver förnyelse, jag måste få möblera om, jag måste få förnya i små medel för att jag ska må bra. 
Det märks också tydligt när de kommer till kläder, än idag byter jag kläder 40 gånger om dagen, jag sätter på mig något när jag kliver upp och har hunnit byta redan efter frukost, sen fortsätter de sådär hela dagen. Håret är också något som får lida för min adhd, jag klipper håret, jag färgar håret, jag plattar håret och jag lockar håret eller så får håret vara som de är bara fast de är ytterst sällan. 
Jag mår bra av förnyelse, jag känner mig fräsch och snygg när jag gjort något med mitt hår, för stunden iallafall för oftast går de inte många dagar innan jag ångrar mig. 
Men mest av allt är de jobbigt att leva i ett hus som inte går att möblera om i, då måste allting se likadant ut jämn, då måste jag leva i samma mönster varje dag och jag måste göra de utan att må dåligt. Det är en prövning varje dag, än så länge går de ganska bra men jag vet att de kommer komma en dag då jag måste få möblera om. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela