rebeccaaosterberg.blogg.se

Äntligen fredag

Publicerad 2015-03-20 07:11:34 i Allmänt,

nu är det äntligen fredag, denna veckan har varit tuff väldigt tuff Signe har haft en extremt gnällig period på dagarna och Rasmus har jobbat natt. Eftersom att jag är så rädd för att vara själv har jag och Signe sovit hos mamma och pappa, så har inte ens träffat Rasmus så mycket överhuvudtaget i veckan känns det som. 
Ställde in allt jag skulle göra i veckan har tagit någon promenad och varit ner till svärföräldrarna annars bara varit hemma och tagit de lugnt. 
Signe växer blir större, förstår mer, ser mer så jag tror stt hon kanske får mycker intryck av att göra saker hela tiden. Eller så är de tänder på G hon dreglar mycket och då menar jag mycket hela tiden och när hon får bita på fingret ( bitringar funka inte) så blir hon tyst och lugn. 
 
Idag  ska jag iallafall ta en promenad med syrran, Victoria och Alicia sen får vi se vad dagen har att erbjuda, flytta tillbaka mina grejer hem igen iallafall sen förmodligen handla. usch handla är tråkigt dom har inget på affärerna här därför är vårat kylskåp helt tomt också.  Jag är trött på mat, behöver hitta inspiration tror jag. alltid blir det samma och samma. 
 
Igår satt jag och mamma och spånade lite på signes dop, ujuj kommer bli ett dunder do💕💕
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela