rebeccaaosterberg.blogg.se

Mer inredning

Publicerad 2016-01-05 11:09:42 i Allmänt,

Har kommit på att jag vill flytta toaletten nere för att få en större hall. Hittade en bild på en toalett som jag tyckte var jättefin. Det skulle passa vårat tema i huset perfekt 



Har även planer för våran jordkällare i framtiden, fast de är verkligen framtidsplaner. Eftersom att jordkällaren är i riktigt dåligt skick lär den rustas upp rejält innan detta kan slå i verket och det är ju inte direkt något vi prioriterar precis 



Kan passa på att berätta om gårdagen också, när R slutade jobbet skulle vi åka ner till svärmor som fyllde 50 år. När han kommer hem berättar han att han fått punktering på bilen, så han ringer bärgning. Vi ska ha en sån bra försäkring så de ska bara vara att ringa och dom fixar allt. Javisst bärgning skulle komma inom en timme och bilen skulle bli fraktad till säffel i Filipstad för reparation. 
Men R tänkte ändå han skulle ringa och höra så de inte skulle bli några konstigheter, han ringde då till försäkringsbolaget. Och visst bärgningen skulle vara gratis men vi skulle få betala en självrisk på 6500kr för vagnskada? Trots att det bara var ett däck. Jag blev minst sagt förbannad och R ringde och avboka bärgning. 
Efter en massa krångel kom vi tillslut ner till svärföräldrarna där Rs syster och henne familj också var. Signe lekte med sin kusin wilda, vi kollade på hockey och sen käkade mat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela